Werken bij de gemeente

Werken aan uitdagende ontwikkelingen en projecten die er maatschappelijk toe doen? In een organisatie waarin jouw inbreng gewaardeerd wordt en waarin de werkwoorden luisteren, durven en leren voorop staan? Kom dan werken bij gemeente Smallingerland. 

Samen met inwoners en bedrijven werken we aan het toekomstbestendig maken van onze gemeente. Er liggen mooie en ambitieuze plannen waar we enthousiaste mensen voor zoeken. Er is ruimte voor meedenken, ontwikkelen en groeien. 

De gemeente

Bij gemeente Smallingerland werken vijfhonderd mensen samen in 21 teams. Elk team heeft een eigen expertise. 

Drachten en de dertien dorpen

De tweede stad van Fryslân heeft zich ontwikkeld als een jonge, stedelijke kern en is omringd door bos, water, veenweidegebied en dertien prachtige dorpen. Stad en omgeving vormen een prettige eenheid met een aansprekend voorzieningenniveau en uitgelezen mogelijkheden om te wonen, werken en recreëren. Smallingerland heeft ruim 56.000 inwoners. Door de ligging is Drachten een aantrekkelijke vestigingsplaats in de onmiddellijke nabijheid van stedelijke netwerken (Leeuwarden-Groningen) en een relatief korte afstand tot de Randstad.

Alle vacatures

Bestuurssecretaresse

Dienstverband: 24-28 uur per week - Vast, parttime

Reageren kan tot 11 juni

 

Controller Sociaal Domein

Dienstverband: 32-36 uur per week - Tijdelijk, fulltime

Reageren kan tot 21 mei

 

Woonbegeleider

Dienstverband: 32-36 uur per week - Tijdelijk, fulltime

Reageren kan tot 30 mei

 

Drie adviseurs mobiliteit

Dienstverband: 36 uur per week - Fulltime

Reageren kan tot 4 juni

 

Stage of afstudeeropdracht bij de gemeente

Volg je een opleiding en zoek je een stage bij gemeente Smallingerland? Stageplekken en afstudeeropdrachten (MBO/HBO/WO) bieden wij aan via de onderwijsinstellingen (o.a. ROC Friese Poort, NHL Stenden Hogeschool en Hanzehogeschool Groningen). Biedt jouw onderwijsinstelling gemeente Smallingerland niet aan, maar wil je toch graag een stageplaats? Mail je cv en motivatie naar vacatures@smallingerland.nl, of bel naar 0512-581234.